Jump to content

чрез БОЖЕСТВЕНОТО / чрез БОСО ХОДЕНЕ / чрез БЛАГОДАРНОСТ


Recommended Posts

чрез БОЖЕСТВЕНОТО.

Дръжте в ума си мисълта за Божественото начало, което е вложено във всеки човек, като сила, която може да го спаси от злото в света. Като знаете това, работете върху себе си да събудите Божественото съзнание, да бъдете спасители сами на себе си. Не можете ли сами да се спасите, злото ще разруши формата, в която днес живеете. Дълго време трябва да чакате, докато съградите нова форма, в която да продължите живота си.

Влезете ли в съгласие с Божествения свят, вие се освобождавате от всички съмнения, противоречия, смущения... Не освободи ли сърцето и ума си, човек сам поставя препятствия на пътя си и се лишава от Божиите блага... Смущенията и съмненията са бентове, които човек сам поставя на пътя, отдето идат Божиите блага.

През каквито мъчнотии и страдания да минава човек, в края на краищата Божественото ще победи. В човека Божественото побеждава, а човешкото остава победено. Това е закон, в който няма никакво изключение.

чрез БОСО ХОДЕНЕ.

Ако си болен и ти вземат обущата, радвай се. Вън е топло, Слънцето грее. За предпочитане е тогава да ходиш бос, да възприемаш енергията на земята, отколкото да бъдеш обут. Така ще се излекуваш. Щом дойде лятото, събуйте се боси... Сега срещате богати, образовани хора, без чорапи, с една подложка на крака и едно ремъче. Това са техните обувки. Те възприемат енергията на земята направо чрез кожата си и така се лекуват. Зимно време въпросът е поставен другояче. Не можеш без обувки. Условията са сурови, следователно човек не трябва да се излага.

чрез БЛАГОДАРНОСТ.

Какво да правим, за да се излекуваме? Приложете благодарността в живота. Бъдете благодарни на най-малкото благо, което ви се дава.

И при най-неблагоприятни условия да си, благодари, че живееш. Да живееш струва повече, отколкото да си заровен в земята. Защо да не превърнем неблагодарността в благодарност? Неблагодарността осакатява и преждевременно състарява човека, а благодарността оживява, възраства и подмладява.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

×
×
  • Създай нов...