Jump to content

Recommended Posts

чрез ДУМИ.

Всяка дума, която излиза от човешката уста, има различни свойства.

Всяка дума, която излиза от Любовта, служи като мазилка, с която се запушва и най-малкото пропукване на нервната система.

Всяка произнесена дума трябва да се превърне в сила.

Кажи една добра, блага дума на човека, и Божието благословение ще протече. Като станеш проводник на Бога, ти помагаш първо на себе си.

Думите представят математическа формула, която можете да прилагате навсякъде. Колкото повече и различни комбинации дадете на тия думи, толкова повече ключове ще имате на разположение, с които да отваряте и затваряте... Като нареждате думите в различни съчетания, вие можете да се лекувате от различни болести, да усилвате паметта си и т. н.

Прилагайте добрите и положителни думи и мисли като формули, с които можете да си въздействате.

Разболееш ли се, повтаряй си по много пъти на ден фразата: „Ще оздравея", като постепенно увеличаваш и стигнеш до 1000 пъти на ден, до 2000 пъти. Така можеш да лекуваш всяка болест, а около теб ще се разведри, ще стане светло и приятно и от ден на ден ще се усещаш все по-разположен.

Аз ви давам думата „АУМ", която можете често да произнасяте. Скръбни ли сте, болни ли сте, неразположени ли сте духом, произнесете тази дума няколко пъти. Тази дума има смисъл за вас, а не за външния свят. Има свещени думи, каквато е и думата „АУМ", които трябва да произнасяте често, даже и да не разбирате смисъла им. Духът ви ги разбира, а това е достатъчно за вас. „Аум" е дума на Духа.

Срещнеш ли болен човек, кажи му: „Не се отчайвай, ще оздравееш."

Един българин завел жена си, която била зле болна, при един лекар, и му казал: „Господин докторе, жена ми е зле болна, няма да я бъде, но прегледай я, виж какво може да се направи." Лекарят взел бастуна си и почнал да налага мъжа на болната жена. „Чакай, господин докторе, какво правиш? Ще я бъде жена ми, престани да ме налагаш, моля ти се!" Тъй трябва да говориш. Ще я бъде! нищо повече.

Някой иска да каже лошо по адрес на своя ближен и се бори в себе си, да каже или не. Той си мисли, че ако каже, ще му олекне. Иначе, ще се измъчва. Щом е така, нека направи следното: Да вземе една тръба от каучук, желязо или какъв и да е материал, дълга 50-60 см. и широка 12 см. и отиде на планината. Като стигне до известна височина, там да спре, да изкопае една дупка и чрез тръбата да изкаже думите, които му тежат. По този начин именно той ще се облекчи, а същевременно ще се запази от последствията на злото.

На всяка отрицателна дума поставяйте противоположната на нея, нейния антипод. Например антипод на омразата е Любовта, на лъжата Истината.

Кажете ли една дума, хиляди години наред тя ще обикаля Земята.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

×
×
  • Създай нов...