Jump to content

чрез ЖЕЛАНИЯ / чрез ЖИЗНЕРАДОСТ / чрез ЗАКОНИ / чрез ЗАГУБИ


Recommended Posts

чрез ЖЕЛАНИЯ.

Дайте възможност на болния да постигне своите желания, и той ще оздравее.

чрез ЖИЗНЕРАДОСТ.

Малко хора са жизнерадостни. За да бъде жизнерадостен, човек трябва да е развил три основни центрове. Единият център се намира зад ушите издадената кост. Колкото по-издадена е тази кост, по-голяма жизненост има човек, толкова по-издръжлив е той. Има голям запас от енергия, поради което не пада духом. Второто условие да бъде човек жизнерадостен, е силно въображение. Когато горната част на челото е широка, човек има силно въображение. Съзнанието действа в предната част на мозъка. Третото условие, за да бъде човек жизнерадостен, е духовният елемент в него. Духовният човек е жизнерадостен. Който естествено не е жизнерадостен, трябва да работи върху себе си, изкуствено да си създава образи, които да будят нужните центрове. Не, няма по-лесен, по-естествен начин за подобряване на здравословното състояние на човека и придобиване на жизнерадостност от възприемане на червения цвят.

Възприемайте повече енергия от Слънцето, ако искате да бъдете жизнерадостни.

чрез ЗАКОНИ.

Трябва да разбирате основните закони, които Бог е вложил в живота.

Законите няма да се изменят за вашите прищевки, дали знаете или не. Дали сте богати или бедни, дали сте чули или не, живият закон не извинява никого, за никого той не се изменя.

Докато дойдете до вечното жилище, ще живеете на Земята в тленното си тяло, чрез което ще изучавате законите, по които умът, сърцето и волята работят. Щом влезете в областта на ума, ще работите със закони, специфични за ума. Влезете ли в областта на сърцето, ще работите със законите на сърцето.

Христос каза на болния от 38 години: „Стани, вземи одъра си и тръгни." И вие може да кажете същите думи на някой болен, но той няма да стане. Защо? Казвате: „Христос е бил това, а ние не сме като Него." Христос абсолютно е познавал и прилагал Божиите закони, Божията воля, без никакво съмнение.

чрез ЗАГУБИ.

След като употребите един, втори, трети метод за лекуване на някой човек и не получите някакъв резултат, тогава невидимият свят употребява един от силните методи. Ако болният е бил богат човек, отнимат му богатството. Той изгубва богатството си, но заедно с него и болестта му изчезва.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

×
×
  • Създай нов...