Jump to content

чрез ЗАМЕСТВАНЕ / чрез ЗЕХТИН / чрез ЗЛАТО


Recommended Posts

чрез ЗАМЕСТВАНЕ.

Човек лесно се лекува, когато изгуби съзнание или когато съзнанието му мине в по-високо поле. Когато искаш да се освободиш от една идея, трябва да я заместиш с по-висока. Същото се отнася до мислите и чувствата. Така лекува Природата. За да освободи човека от мисълта, че е болен и няма да оздравее, Тя внася в съзнанието му една възвишена идея, която го отклонява от обикновените мисли.

чрез ЗЕХТИН.

Тази жена, за да я боли корема, тя е първо сприхава, нервна е. Между нейните мисли и чувства има дисонанс. Всяка сутрин и вечер да взема по една супена лъжица зехтин... Дървеното масло е хубаво лекарство в случая. Дървеното масло поглъща всички киселини от нервната система... Много лесно се трансформира състоянието.

чрез ЗЛАТО.

Среброто е в сила да трансформира известни разстройства в човешкия организъм, а златото да даде направление на човешкия живот.

В златото е складиран голям запас от енергия, която се намира в кондензирано състояние.

Златото осмисля живота. То е най-добрият проводник на живота, на праната, на жизнената енергия. Който има повече злато в кръвта си, той се радва на повече живот. Ако златото в човека е малко, той често боледува.

Златото поддържа здравословното състояние на организма. Колкото по-малко е златото в кръвта на човека, толкова повече той е изложен на страдания и болести... Органическото злато в кръвта на човека е проводник на енергиите в Природата.

Който иска да придобие органическо злато в кръвта си, нека всеки ден, като минава покрай някой банкер, да му пожелава да печели двойно, тройно, четворно повече, отколкото по-рано е печелил. Всяка светла и възвишена мисъл, често повтаряна, чистосърдечно и безкористно, предава нещо на човека. Природата възнаграждава човека за всяка добра дума, за всяка добра мисъл, отправена към някого... Така може човек да си помага и при различни заболявания.

Като говоря за свойствата на златото, аз имам предвид първичното злато, което е излязло заедно с първия лъч на светлината и е минало през истинското Слънце, после през тъмното, след това през нашето Слънце и с Него заедно е дошло на Земята. Това злато съдържа четири ценни свойства в себе си, които носи от слънцата, през които е минало. За това злато може да се каже, че е носител на живота. Ако някой се домогне до златото, което минава през тъмното Слънце, той е в състояние да убие човека... Когато някой иска да живее добър, свят живот, това показва, че той се е домогнал до злато, което е минало през четири превръщания. Този човек разбира свойствата на златото и ги използва за своите велики стремежи и постижения. Когато придобива такова злато, човек трябва да разбере доброто, което се крие в него, да го възприеме и внесе в организма си. Като знаете свойствата на златото, вие можете да се лекувате с него по хомеопатичен начин. Вземете един грам чисто, самородно злато, турете го в десет грама вода и я оставете да стои няколко деня на Слънце. Щом сте неразположени или затруднени, вземете десет капки от тази вода и неразположението ви ще мине... Болен сте вземете десет капки от тази вода. Изобщо, каквото и да преживявате, лекувайте се с водата, в която сте поставили един грам злато.

Златото е добър проводник на топлината и на електричеството. Следователно, органическото злато в кръвта на човека е проводник на енергиите в Природата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

×
×
  • Създай нов...