Jump to content

чрез ИЗПРАЗВАНЕ / чрез ИЗУЧАВАНЕ / чрез ИМУНИТЕТ / чрез ИНЖЕКЦИИ


Recommended Posts

чрез ИЗПРАЗВАНЕ.

Няма по-велика наука от тази да знае човек как да се изпразва от злото, от съмнението, от омразата, от лъжата, от всички отрицателни качества в себе си.

Законът за изпразването е един от великите закони на Битието. Който не може да се изпразва, той е нещастен човек. Щастлив е онзи, който знае как да се изпразва.

Ако не се изпразва, човек ще бъде подобен на бомба, готов всеки момент да избухне. Излишната енергия, която е възприел, човек трупа по всички свои удове ръце, крака, очи, уши и дето го бутнат, веднага се произвежда взрив. Като прави упражнения, той се освобождава от тази енергия и става годен да възприема нова.

Който яде, той трябва и да се изпразва. Какво ще стане с него, ако не може да се изпразва? Един от древните царе запитал един философ: „Кое е най-голямото благо в света?" Царят мислил, че философът ще му отговори, че най-голямото благо в света е богатството или знанието, философът отговорил: „Най-голямото благо в света се заключава в знанието на човека да се изпразва." Царят казал на философа, че не говори истината. Не се минало много време, стомахът на царя се задънил и трябвало да прекара в това положение цели десет деня. Като се освободил, той казал: „Най-голямото благо в света седи в изпразването." Няма по-голямо благо за човека от това да знае как да се изпразва.

чрез ИЗУЧАВАНЕ.

Според окултистите астралното тяло на човека е свързано с физическото посредством една нишка. Когато астралното тяло напусне физическото, нишката се скъсва. Също така човек е свързан и с Божествения организъм, от който съставя уд. Тези нишки са невидими за обикновеното око, но те съществуват. За да не скъса нишката си с астралния и Божествения свят преждевременно, човек трябва да се изучава всестранно, и във физическо, и в духовно отношение.

чрез ИМУНИТЕТ.

В света съществуват безброй форми, които философите си представят във вид на една тънка, жива материя, която прониква в нашия организъм. Тази материя огражда клетките с особена сила, която учените хора наричат имунитет. Когато всяка клетка имунира с Божествената мисъл или когато човешкият организъм имунира с Божествената мисъл, човек е защитен от всички непредвидени случайности, от всички мъчнотии, от всички нещастия в живота. В деня, в който ти нарушиш този имунитет, Божествената мисъл започва да се оттегля от теб. Това показва, че ти си влязъл в дисхармония с нея... Необходима ти е хармонична среда.

чрез ИНЖЕКЦИИ.

Бацилите не са нищо друго освен крадци и разбойници... Като знаят това, лекарите ги затварят в малки шишенца и приготовляват от тях серум против различни болести. С тези серуми те правят инжекции на болните и ги лекуват. Лекуването чрез инжекции е борба между апаши и апаши, крадци с крадци. В тази борба те едни други се унищожават. Щом борбата се свърши в ущърб на крадците, болният започва да оздравява. Грижата за болния вече се свежда към възстановяване на нормалното състояние на неговия организъм.

Пиенето вряла вода също е инжекция, но извътре, а не извън.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

×
×
  • Създай нов...