Jump to content

чрез ИНТУИЦИЯ / чрез ИСТИНА / чрез КАМЪНИ


Recommended Posts

чрез ИНТУИЦИЯ.

Когато се намерите пред някакво страдание или някаква болест, не философствайте много защо и как е дошла болестта, но отправете ума си към Бога, към своята интуиция и оттам ще получите съвет какво да правите. Не бързайте да викате лекар. По-добър лекар от интуицията няма.

Вслушвайте се в своята интуиция, в говора на душата си, тя сама ще ви открие Истината. Ако се излъжете, ще знаете, че умът ви е проговорил. Душата никога не се лъже.

чрез ИСТИНА.

Що е Истина? Това, което свързва всички неща в едно цяло и ги осмисля, наричаме Истина. Истината излиза от Бога, тя носи живот. Истината трябва да дойде в нас и ние да я познаем. Ако Истината не дойде във вас, и животът няма да дойде. Казваш: „Искам да живея." Обичай Истината. „Защо трябва да обичам Истината?" За да живееш, да бъдеш щастлив, да придобиеш всички добродетели.

Смисълът на живота седи в придобиване на Истината.

Истината освобождава човека от всички мъчнотии, от противоречията и заблужденията в живота.

Като влезеш в областта на Истината, ти се разширяваш. Около тебе е простор.

Да говориш Истината, това значи да градиш нещо в себе си.

Хората боледуват, защото са нарушили закона на Истината.

Който иска да изправи живота си, да възстанови здравето си, той трябва да възлюби Истината. Той трябва да се стреми към нея, да я познае, да я обикне.

чрез КАМЪНИ.

Иска ли човек да приеме слънчева енергия от камъните, нека седне върху тях да почива. Обаче това трябва да става около обяд, а не сутрин или вечер. Който иска да възприеме слънчева топлина от камъните, нека отиде по обяд и седне върху тях да се разговаря... Значи гишето на камъните е отворено само от 10 часа преди обяд до 2 часа след обяд. Всяко друго време, те взимат.

Когато стоите на камък, трябва да стоите около 12 часа. Хубави места за лекуване са каменистите, защото, като стоите върху камъните, намагнетизирвате се. Такива камъни има например в Арабанаси. Те не трябва да са ръбести, защото през ръбовете им ще изтичат магнитните сили. Камъните са особено лековити през септември.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

×
×
  • Създай нов...