Jump to content

чрез МАГНЕТИЗЪМ / чрез МАГНЕТИЧЕН СЪН / чрез МАСАЖ / чрез МЕЧКА / чрез МИЕНЕ


Recommended Posts

чрез МАГНЕТИЗЪМ.

Магнетичният човек има едно вътрешно разположение.

Като погледнеш магнетичния човек, той е като запалена печка, а немагнетичният човек е като студена печка.

Има десет-двадесет метода за добиване на магнетизъм.

Прави мисли, прави чувства и прави постъпки са начинът, по който можем да възстановим магнетизма в себе си. Магнетизмът е капитал... Ако го имаш, животът вече функционира.

Правата мисъл, здравата мисъл са магнетично състояние.

Щом изгубиш равновесието си, кажи: „Магнетизъм нямам". Магнетизмът съществува. Искаш да добиеш спокойствие, иди при дърветата. Искаш да имаш промяна в състоянието си, иди на планината, качи се на някой аероплан.

Плодната храна е проводник на магнетизма. Най първо, кат о ядеш, трябва да с и доволен. Да си концентрираш мисълта, да дишаш правилно.

Законите на топлината са свързани с магнетизма, който е причина за здравето на човека.

При всяко обтягане на ръката вие можете да имате още контакт или със земния, или със слънчевия магнетизъм. Магнетизмът пък изобщо е свързан с праната, т. е. с жизнената енергия на Природата. Тъй щото, при обтягане на ръцете и краката и при концентриране на ума, човек използва жизнените енергии на Природата и той става здрав и силен. При халтаво държане на ръцете, природните сили не могат да се използват.

Първото нещо, към което трябва да се стремите, е да увеличите своята магнетична сила, да се отворите за възприемане и предаване на доброто.

чрез МАГНЕТИЧЕН СЪН.

Аз не разглеждам болестите, както днес ги разглеждат, но ги вземам като състояния, които могат моментално да се изменят. Достатъчно е да поставите здрав човек в магнетичен сън и да му внушите, че е болен, за да се почувства наистина болен след събуждането си. По същия начин можете да поставите в магнетичен сън един болен и да му внушите, че е здрав. След събуждането си той ще се почувства съвършено здрав.

чрез МАСАЖ.

Когато масажистът дойде да ви разтрива, защо викате? Като ви разтрива по гърба с пръстите си, той предава на вашия организъм част от своята енергия, която ви е липсвала. Сегашните хора страдат или от недостиг на енергия, или от излишък на енергия. Много хора имат изобилно електричество, но не могат да го използват, защото нямат магнетизъм, а електричеството не може да се използва правилно без магнетизъм. Какво се забелязва у хора, които имат излишък на електрическа енергия? Косата им става остра, настръхва нагоре. В организма на тия хора се забелязва отсъствие на вода, която играе роля на мек елемент. Човек, който има много електричество в организма си, започва да огрубява, срещу всички хора вади нож, иска те да му се подчиняват... Тия хора пък, които имат малко електричество в организма си, са мек и по проява. Косат а им е мека, добре прилегнал а на главата.

чрез МЕЧКА.

Човек, който е болен, ако язди мечка или мечка да го тъпче, той оздравява... Защо ? Защото мечката им а много магнетизъм.

чрез МИЕНЕ.

Вие можете да миете ръцете си 5-6-1 0 пъти на ден, и при всяко миене да си казват е по едно хубаво изречение.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

×
×
  • Създай нов...