Jump to content

чрез ОСВОБОЖДАВАНЕ / на ОТКРИТО / чрез ПАСИ


Recommended Posts

чрез ОСВОБОЖДАВАНЕ.

Искате ли да бъдете здрави, работете върху тялото си, да се освободите от всички нечистотии и излишъци утайки, мазнини. Забележите ли натрупване на мазнини в някоя част на тялото си, веднага приложете върху себе си спартански режим.

на ОТКРИТО.

Ако болният лежи по цели дни на леглото си и не излиза вън, на чист въздух, каква полза, че той живее всред Природата? Щом е дошъл всред Природата, той трябва да се движи вън, на открито, да диша чист въздух, да се грее на слънчевите лъчи. Само по този начин той ще усети известно подобрение в здравето си.

чрез ПАСИ.

Има нови методи, нови начини, чрез които хората, без никакви церове, се лекуват... Ние не говорим за някакви чудотворци, но за обикновени учени хора, които постъпват съобразно природните закони... Дойде при тях някой парализиран запример, поставят го на стол и този, който се заема с лекуването му, поставя ръцете си над главата на болния и бавно ги спуща до стъпалата. След това свива ръцете си, изтърсва пръстите си и отново пак прекарва ръцете си от главата до краката на болния. Пак свива ръцете си, изтърсва пръстите си и потретва опита. Тия движения на ръцете се правят няколко пъти, при което се спазва един правилен ритмус. След като ръцете се прекарат така 10-15 пъти, болният изпада в една приятна магнетическа дрямка, както детето заспива в ръцете на майка си.

Има една магнетическа школа, в която болните се лекуват с паси. При туй магнетично лекуване, когато болният почне да се лекува, неговото положение първо се влошава, претърпява една ужасна криза и после дохожда едно подобрение; след това, наново втора криза пак подобрение, докато тези кризи се намаляват, намаляват и като дойде последната криза, болестта ще се върне назад, по обратен път.

Има лекари магнетизатори, които лекуват с ръцете си. Той ще направи известни магнетически паси и ако ти си страдал от хроническа болест от 10-15 години, болестта ще се влоши. Ти имаш силна криза. Като минеш нея, после ще дойде втора криза, тя ще бъде малко по-слаба. После могат да минат 1000 кризи. После ще дойде най-малката криза и болестта ще си излезе.

Щом дойдете до някое хипнотическо състояние на миналото, ще се върнете назад и по обратен път ще го изправите. Ще правите обратни паси на тия, с които са ви хипнотизирали. Обикновено хипнотизаторите на черната ложа правят паси отгоре надолу. Днес много хора се мият по същия начин; те мият лицето си например отгоре надолу, като затварят очите си, с което искат да кажат: „Не струва човек да бъде с отворени очи."... Той (ученикът) трябва да прави движения, т. е. паси, настрана, обратно на тия от черната ложа. Когато мокрите косата си, правете пак същите движения, отдолу нагоре, а не обратно.

Който се счита стар, немощен, нека се обърне към няколко свои братя или сестри, които се чувстват бодри, вдъхновени, и ги помоли да му направят няколко паси. Щом му направят няколко паси и духнат три пъти, няма да мине много време и ще видите, че този стар човек се е подмладил и започнал да работи. Човек лесно може да се преобрази, но знание се изисква за това.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

×
×
  • Създай нов...