Jump to content

чрез ПЛАНИНАТА / чрез ПЛАЩАНЕ / чрез ПЛАЧЕНЕ / чрез ПЛОДОВЕТЕ


Recommended Posts

чрез ПЛАНИНАТА.

В долината човек се чувства неразположен, угнетен, напрегнат. Щом се качи на планината, неразположението изчезва.

Благодарете, че имате на разположение високи места, от които можете да черпите. Планините са складове на енергии, които помагат на хората да трансформират състоянията си.

Високите върхове са динамични центрове. Те представят резервоар на сили... Планинските върхове са свързани с центъра на Земята и на Слънцето. Същевременно те са помпи, които изтеглят нечистотиите. Запример, ако сте неразположени и се изкачите на някой планински връх, неразположението ви ще изчезне и вие ще се върнете освежен, обновен.

Хора със слаби гърди трябва да живеят на високи места, над 2000 м височина, дето въздухът е чист и лек. При тези условия става силна реакция в организма им. Там електрическите течения са по-силни, отколкото в ниските места те раздвижват кръвта на организма.

Иди в планината, дето има изворчета. Наведи се, изчисти тия изворчета и продължи пътя си. Като минаваш от едно изворче на друго, състоянието ти ще се смени. Болезненото състояние, което се е създало в тебе, ще изчезне. Отрицателните сили в тебе ще се превърнат на положителни, ти ще се почувстваш ободрен и ще се върнеш у дома си, готов за работа.

чрез ПЛАЩАНЕ.

Толкова пъти аз съм ви говорил как да лекувате болестите си! Запример, имате някакъв ревматизъм.

Всички тия болести не са нищо друго освен случаи, съзнателно изпратени от Бялото Братство, за да упражнявате вашата воля. Вие за тази си болест ще посетите най-малко 20 доктори и ще се върнете пък с вързана ръка. Това е една задача. Е, хубаво, вие отивате при един лекар. Колко му плащате? Сто лева. Извади тези сто лева и кажи така: „В името на Този лекар, при Когото отивам да се лекувам и Който единствено може да ме излекува, аз ще туря тия 100 лева в Божествената каса, и в Негово име заповядвам на тази болест да изчезне." Тури в ума си тези лекарства, които би ти препоръчал лекарят, и чакай да видиш резултата. Ако не ти помогне този пръв опит, иди при друг лекар. Той взима 200 лева. Представи си, че си отишъл, и тури тия 200 лева в Божествената каса, намажи се с туй лекарство, което този лекар би ти дал. Ако и той не ти помогне, иди при трети, четвърти, а парите, които би им дал, внеси в Божествената каса и най-после кажи: „Господи, Исусе Христе, обръщам се към Тебе, и в Твое име да се махне ревматизмът ми, всичкото си имане давам." Като го дадеш, ревматизмът ще изчезне. Като кажеш, че всичкото си имане даваш, трябва да го дадеш. Ще го дадеш, разбира се, защото този ревматизъм коства живота ти.

чрез ПЛАЧЕНЕ.

Като плаче, човек се лекува.

чрез ПЛОДОВЕТЕ.

На какво се дължи аромата на плодовете? На красивите мисли, които работят в самите плодове. Красивите мисли пък са резултат на разумни същества, които имат предвид развитието на плодовете. Като ядете плодове, разумните същества ви изучават доколко сте познали Божиите пътища. Дали вярвате в това или не, то е друг въпрос. Без да вярвате, вие се ползвате от плодовете като лечебни средства. Запример черешата, прасковата крият в себе си лечебни свойства. Черешата се препоръчва против малокръвие и неврастения. Пролет, когато има череши, можете да ядете колкото искате, но с любов... За да се ползвате от плодовете на черешата, тя трябва да е отгледана от добър човек. Ядете ли от плодовете на тази череша, положението на нервната ви система ще се подобри.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

×
×
  • Създай нов...