Jump to content

чрез ПРИЧИНИТЕ / чрез ПРОТИВОПОЛОЖНОСТИ / чрез ПРЪСТИТЕ


Recommended Posts

чрез ПРИЧИНИТЕ.

Болният може да се лекува, като се премахне причината на болестта. Как ще стане това? Като се отстрани онзи недъг, който първоначално е предизвикал болестта.

чрез ПРОТИВОПОЛОЖНОСТИ.

Кажете ли си, че сте добър, ще помислите, че може да станете лош. Това са противоположности, които съществуват като закони на Природата. Ползвайте се от противоположностите, да си помагате. Ако си болен, не мисли, че не можеш да оздравееш, но кажи си определено: Мога да бъда здрав, или ще бъда здрав.

чрез ПРЪСТИТЕ.

Всеки пръст на човешката ръка е свързан с известен център или орган на мозъка. Всеки орган е свързан със специфични сили. Тия сили пък са свързани с разумни области и светове. Достатъчно е човек да повдигне един от пръстите си, за да се свърже със съответния орган, през който текат енергии от разумния свят. За да възстанови здравето си, човек трябва по няколко пъти на ден да тегли пръстите си. Първо ще хване големия си пръст. Ако не оздравее, ще хване втория. Ако болестта му е сериозна, той трябва да изреди всичките си пръсти, на ръцете и на краката. Като тегли пръстите си по няколко пъти на ден, в десетина дни ще оздравее напълно или поне ще подобри състоянието си.

Палецът е Божественото в човека. Той трябва постоянно да се движи. Заболееш ли, движи палеца си. Четирите пръста на ръката са свързани с по-ниските светове, със света на ангелите, на серафимите, на херувимите. Палецът обаче е свързан направо с Божествения свят. Като знаете това, занимавайте се от време на време с вашия палец. Вземете една хубава кристална чаша, напълнете я с чиста вода и потопете в нея палеца си. Измийте го добре и после го попийте с чиста, хубава кърпа. Дигнете след това ръката си нагоре и се свържете със силите, които управляват пръстите.

Достатъчно е да сложите няколко пъти средния си пръст, добре измит, в чиста вода, за да приеме водата енергиите, които изтичат от него. Ако изпиете тази вода, разположението ви ще се повдигне. Това са особен род лекарства, които се крият в самия човек.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

×
×
  • Създай нов...