Jump to content

чрез СЪЛЗИ / чрез ТОНИРАНЕ / чрез ТОПЛИНА


Recommended Posts

чрез СЪЛЗИ.

Хората плачат, за да дадат ход на събралата се в тях енергия, да излезе навън.

Ако искате да знаете какви са сълзите ви, на какво се дължат, събирайте ги в едно шишенце и после ги анализирайте. От анализа на сълзите си ще разберете дали скръбта ви е била приета, или не. Ако скръбта ви е обърнала внимание на някое разумно същество, сълзите ви ще бъдат лековити... Ще сипете няколко капки от сълзите си на една чиста тънка кърпичка и леко ще я поставите върху някоя рана. Ако раната оздравее, сълзите ви са лековити.

чрез ТОНИРАНЕ.

Тези упражнения са прости, но са много ефикасни. Те са за тониране... Ако имаш някаква дисхармония в себе си, ще направиш упражнението ту с левия крак, ту с десния си крак.

Първо упражнение: изнесете ръцете настрани и десния крак надясно. Съберете ръцете си и поставете десния крак при левия. Като правите това упражнение, изговорете следната формула: „Аз мога и с ума си да върша моите работи в съгласие с живата Природа."... После изнесете ръцете настрани и левия крак наляво. Приберете ръцете си и поставете левия крак при десния. Като правите това упражнение, изговорете следната формула: „Аз мога и със сърцето си да върша моите работи в съгласие с живата Природа." Ще направите тия упражнения три пъти с левия крак и три пъти с десния.

Второ упражнение: поставете ръцете си напред, с дланите нагоре. Започнете да концентрирате ума си и свивайте пръстите на ръцете си, като свивате и ръцете си до раменете, като че дигате някаква тежест. После бавно протягане ръцете напред и отваряне на пръстите. Когато свивате ръцете си, ще вдишвате дълбоко въздух; като протягате ръцете си напред, ще издишвате.

чрез ТОПЛИНА.

Ние познаваме топлина, която разрушава, и друга, която съгражда. Ние имаме предвид, топлината, която съгражда.

Законите на топлината са свързани с магнетизма, който е причина за здравето на човека.

Голяма е топлината на Любовта. Тя преодолява и най-големия физически студ.

Който може да използва топлината на сърцето си за облагородяване на своите чувства, той минава за сърдечен човек. Колкото по-голямо количество калории от топлината на сърцето си можете да използвате, толкова по-голямо е благословението, което ви се дава. И тъй, искате ли да бъдете здрави, а чувствата ви нормални, вие трябва да изучавате законите на топлината.

Ръцете и краката трябва да бъдат всякога топли, но не горещи. Има една топлина, която е приятна. Хванете ли ръката на човека и усетите тази топлина, вие изпитвате известна приятност. Тя е нормалната топлина на организма.

Добрите чувства пък са условие за развиване и поддържане на топлината в човека.

За да намазва колелата на своя организъм, човек се нуждае от известно количество мазнини. Мазнините и водата в организма трябва да бъдат в такова количество, което да поддържа неговата постоянна топлина.

Поставете ръцете си пред устата, като за молитва. Успокойте се, вземете положение, като че нищо не ви занимава. Духайте тихо в ръцете си, като кога искате да хванете това, което ще излезе из устата ви. (3 пъти)... С това духане вие урегулирате вашите магнетически течения, и топлината се връща в ръцете ви.

Коприната е лош проводник на топлината. За да бъдеш здрав, не трябва да губиш нито физическата, нито психическата си топлина.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

×
×
  • Създай нов...