Jump to content

чрез ТРЕНИРАНЕ НА ТЯЛОТО / чрез ТРЕСКА / чрез ТЪРПЕНИЕ


Recommended Posts

чрез ТРЕНИРАНЕ НА ТЯЛОТО.

За да издържа на страдания, мъчнотии и изпитания в живота, преди всичко човек трябва да е тренирал тялото си. Това значи да има присъствие на духа, да не се страхува от нищо. Страхът ще дойде, но човек трябва смело да върви напред... Тренираното тяло е чувствително към външни влияния. То се превръща в слух и зрение и отдалеч чува и вижда това, което му предстои да срещне на пътя си. Да тренира човек тялото си, това значи да го е пригодил на всички условия. Дойде ли страхът, ръцете и краката не трябва да се пресичат, сърцето не трябва да отслабва, да намалява пулса си. За да тренирате тялото си, добре е да носите вода с две стомни, като започнете от един килограм и свършите с десет постепенно да увеличавате големината на стомните. Добре е мястото, отдето ще носите вода, да е наклонено, да има качване и слизане. Направете следното упражнение за десет деня: първия ден ще донесете един път вода, втория ден два пъти, третия три пъти и т. н. Като минете десетия ден, ще си починете. През десетте дни стомните ще бъдат едни и същи, няма да увеличавате големината им. Искате ли да увеличавате големината им, ще правите други упражнения.

чрез ТРЕСКА.

Треската е благословено състояние. И с треската се лекуват много болести. И най-лошите болести се лекуват с треската. Има болести, които не се поддават на никакви лекарства. Ако предизвикате изкуствено треска в болния организъм, при голямата температура, която треската образува, бацилите на болестта измират. Треската сварява бацилите. Ако ти страдаш от треска, ти ще се излекуваш от голяма болест. Щом се излекуваш от голямата болест, треската сама по себе си ще мине. То са сега нови методи, към които са се обърнали лекарите. Не е толкоз опасна треската. Треската е предпазително средство за другите болести, които съществуват и които мъчно се лекуват в света. В туй научно изследване казват кои болести са излечими от треската, предизвикана изкуствено в организма. Изкуствено се произвежда треската, за да се произведе тази специфична топлина.

чрез ТЪРПЕНИЕ.

Човек трябва да учи търпението. Дойде ли ви някое тежко състояние на гняв, недоволство или друго нещо, въоръжете се с търпение. Няма да минат 5—10—15—20 минути или най-много половин час, и вашето състояние ще се смени.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

×
×
  • Създай нов...