Jump to content

Recommended Posts

БЕЛИ ДРОБОВЕ.

Ако чувствата и желанията на човека са чисти, дробовете му ще бъдат в пълна изправност. Никакви смущения, никаква задуха, никаква туберкулоза няма да го плашат.

Когато дихателната система куца в нещо, и средният став на показалеца куца. Ако гърдите са правилно развити, широки, то и средният став има съответстваща форма на гърдите.

Когато дробовете са слаби, човек поема по-малко въздух, вследствие на което носът остава по-тесен. Забелязвате ли, че носът ви изтънява, започнете да дишате дълбоко и пълно. У здравия човек широчината на носа при ноздрите трябва да бъде 3 см. Мине ли носът тази мярка, това е лош признак. Намали ли се широчината на носа по-малко от 3 см, и това е лош признак.

Здравите дробове подразбират правилна чувствителност.

Всяко стълкновение на човека с духовния свят се отразява болезнено върху дробовете му.

Отровните и вредни чувства накърняват имунитета на дробовете, които лесно се поддават на туберкулозните бацили. Дробовете са здрави, докато имат имунитет. Затова се препоръчва на човека да се храни със светли мисли и благородни чувства.

Чрез хремата и кашлицата, човек чисти дробовете си и цялата дихателна система от вътрешни утайки. Но той трябва да знае как да се чисти, да изхвърли вън нечистотиите от дробовете си.

Най-малкото повишение на топлината на мозъка се отразява болезнено върху дробовете, стомаха, жлезите и други органи.

„Слаби са дробовете ми." Ще ги упражняваш и те ще станат силни.

Движението по високите планини подобрява състоянието на дихателната система. Ето защо, който иска да подобри положението на дробовете си, той трябва да се качва по високи места.

Дишайте дълбоко, за да бъдат дробовете ви в изправност.

Правилното действие на белия дроб определя мисълта на човека. Той е трансформатор на умствена енергия, затова отправя мисълта към мозъка.

Ако белият дроб се подпуши, човек се задушава и престава да мисли.

Един от методите за усилване на дихателната система е ходене по екскурзии. Ако след всяка екскурзия човек не даде изобилно храна на дробовете си, екскурзията не е постигнала своята цел.

Белият дроб е свързан с човешкото царство... Ако човек урегулира дробовете си, изправил е отношенията си с хората.

Чрез белия дроб човек се свързва с херувимите. Ето защо, като дишате, мислете за тези духове и за тяхната мъдрост.

Дръжте хармония в чувствата си и вие ще урегулирате вашата дихателна система.

Когато човек люби, дробовете му се разширяват; когато мрази дробовете му се свиват.

Онези хора, у които дихателната система е слабо развита, за засилването й могат да употребяват следния метод: слабо разтриване костта зад ушите, за да се усили животът... Там има един център, наречен „любов към живота".

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

×
×
  • Създай нов...