Jump to content

Врат / Възбуда / Възпаление / Вързан / Гастрит


Recommended Posts

ВРАТ.

Вратът трябва да има нормална широчина 30 см, при височина на човека 165 см. Намали ли се тази широчина на врата, това е лош признак. У туберкулозните хора вратът е под тази норма. Увеличи ли се у някой човек широчината на врата до 40 см, при същата височина, 165 см ръст, и това е лош признак. Такъв човек е осъден най-много след две години да умре от апоплексия. Вратът му трябва да спадне поне с пет сантиметра до 35 см. Дойде ли до тази мярка, той ще може да се излекува.

ВЪЗБУДА.

Възбудени сте, и ако искате да се укротите, вземете следното положение: лявата ръка на кръста, а дясната изправена нагоре под остър ъгъл, пръстите свити и палецът отгоре над тях. Няма да стискате ръката си... Просто ще държиш ръката си леко и ще съсредоточиш мисълта си. Тази хармонична мисъл ще произведе в тебе много по-голямо действие. След това бавно сваляне ръката надолу.

Вие сте възбудени, разгневил ви е някой, изгубили сте равновесие. Дигнете ръцете си нагоре и направете следното: бавно издигане двете ръце над главата и леко докосване с тях по цялото тяло отпред надолу покрай главата си и после изтърсване (магнетично обливане)... Ще отправите вашата мисъл нагоре към Бога, ще отправите любовта си към Него и считайте, че тия ръце са Божии, изявявате волята си и Бог се изявява във вас. Божията воля действа. И като прекарате един път така ръцете си, Господ е, който прави това, и ще видите, че туй добре ще ви подейства... Това упражнение да се прави не повече от три пъти на ден.

ВЪЗПАЛЕНИЕ.

Ледът не трябва да се употребява при никакви случаи на възпаление! Щом имате някакво възпаление, служете си всякога с топли компреси, а не със студени. Студени компреси могат да се турят само на пълнокръвни хора.

ВЪРЗАН.

Една връзка трябва да съществува Божествената. Днес хората страдат и боледуват по единствената причина, че много връзки ги държат за Земята. Ако погледнете човека с окото на ясновидеца, ще забележите, че той е обвързан от главата до краката с хиляди нишки, някои единични, а други двойни. Пожелае ли да се повдигне нагоре, веднага нишките го дърпат надолу. Всяко теглене надолу му причинява болка. Какво трябва да прави този човек? Да потърси опитен лекар, който знае как да реже връзките на хората. Щом намери такъв лекар, болестта му изчезва. Какъв ще бъде лекарят, не е важно. Дали е материалист, идеалист или духовен човек, лекарят трябва да владее изкуството да реже нишките на хората. Това не може да мине безболезнено, но поне с по-малко страдания и без усложнения.

Аз отидох да видя болния брат. Седнах при него, гледам, вързал го някой... Лежи той с вързани ръце и крака, не мърда, гледа ме какво ще направя. И аз от своя страна гледам отде да започна да развивам въжето, без да режа. В това време се разговарям с него... Аз отвличах вниманието му върху различни въпроси, за да не ми пречи. Като развих цялото въже, казах му: „Хайде, опитай се да станеш." Той забрави, че е болен и се вдигна от леглото.

ГАСТРИТ.

Най-първо да се вземе очистително рициново масло. След това да му се даде не топла вода, но вряла и ще я приема с лъжичка.

Ще употребява отвара от лайка. Да се пие три пъти на ден преди ядене по една кафена чашка.

Царевична вода е хубава за стомаха действа слабително и пречиства. За оправяне на стомаха да пие четиридесет дни всяка сутрин по една чаша студена вода на гладно. Всяка глътка да се държи в устата, докато се стопли, и тогава да се глътне. Значи водата ще се пие на глътки и то бавно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

×
×
  • Създай нов...