Jump to content

Recommended Posts

ГЛАВА.

Разумният човек трябва да държи главата си права, да бъде изправен като свещ, с едва забележимо колебание наляво или надясно.

Дръжте главата си винаги права. Изкривите ли я наляво или надясно, това показва, че е станало някакво отклонение на естествените течения в Природата енергиите са взели друга посока на движение.

Човек криви главата си, когато се учудва нещо. Който изкривява главата си наляво, уповава на своето сърце; който изкривява главата си надясно, уповава на своя ум.

Защо да си пазим главата от Слънцето? Главата не трябва да се излага много на Слънцето, защото мозъкът ще привлече слънчева енергия изведнъж и не ще успее да я разпрати по останалите части на тялото.

Когато в главата на човека се събере повече електричество, образува се вътрешно напрежение, което се отразява върху нервната система.

Докато сте свързани с Божествения свят, главата ви ще действа правилно.

Ако човек е в стълкновение с Божествения свят, ще страда от главоболие.

Който страда от главоболие, той трябва да изправи отношенията си към Бога, към Божествения свят. Често страдате от главоболие. То произтича от факта, че нямате правилно отношение към светлината. Всяко нарушаване законите на умствения свят произвежда разстройство в главата.

Боли те глава. Защо? Защото не си изпълнил това, което умът ти изисква.

Ако те боли глава, това показва, че не мислиш добре. Щом започнеш да мислиш добре, болките ще изчезнат.

Когато го боли главата, това показва, че в мислителните му способности, в неговите мозъчни центрове има някаква дисхармония.

Главоболието се дължи на излишък на нервна енергия в главата.

Мразите някого това е възможност да пострадате от главоболие.

Главоболието, от което се оплаквате, произтича от това, че всички клетки у вас стават положителни, поражда се между тях борба, тласък. Ако се разглежда човешкият мозък, ще видите едно бълникане, вследствие на което в него става едно сътресение.

Ако равновесието между стомаха и мозъка се наруши, човек започва да страда от главоболие.

Ако ви боли главата, трябва да знаете, че и стомахът ви е в безпорядък. Ако ви боли стомахът, трябва да знаете, че и главата ви не е в порядък.

От какво произтича главоболието? От ядене на мъчносмилаема храна, която оставя излишъци в стомаха. Тогава пречистването на стомаха не става правилно, канализацията му е повредена някъде, вследствие на което се явява главоболие, а стомахът и устата започват да миришат. У известни хора тази миризма се усеща от разстояние 56 метра.

Често запушвате червата си и страдате от главоболие. Причината за главоболието се крие в тънките и дебелите черва. Щом те не са в изправност, и стомахът не работи добре. Щом стомахът не е добре, човек страда от главоболие. За да се справи с главоболието, първо той трябва да тури краката си в гореща вода, после да изчисти червата си. Щом облекчи червата и стомаха си, главоболието престава. Червата, стомахът не търпят никакво робство. Щом ги подпушите, те започват да протестират, не искат да работят и обявяват стачка. След тях се разстройват и други органи.

Някой се оплаква, че го боли главата. Взимам чиста вода в една кана, поливам върху главата му 34 пъти, както аз зная, и главоболието му минава... Аз прилагам Божията мисъл и казвам: „Господи, Ти Който живееш във водата, излекувай главата на този човек, да познае, че Ти проникваш и чрез водата." Този човек оздравява и казва: „Благодаря, аз имам вече връзка с Божията мисъл."

Когато страдате от главоболие турете на слепите си очи квас, прясно приготвен. Мястото намажете с малко зехтин и отгоре турете кваса. Дръжте го на слепите очи 10-14 часа. Това можете да правите от 3 до 5 пъти седмично, според степента на болката. Квасът действа магнетично.

Ако те боли глава пей.

Ако страдате от главоболие и можете да се излекувате с песен, вие ще имате правилни отношения към Бога и ще се разговаряте с Него.

Главата се лекува с Любовта.

Оплакваш се, че те боли глава любовта ти към Бога е неправилна.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

×
×
  • Създай нов...