Jump to content

Епилепсия / Жлъчка / Жълтеница / Задръстване


Recommended Posts

ЕПИЛЕПСИЯ.

Нисши тъмни духове нападат болния и тогава той има припадък. И през това време те изсмукват неговите жизнени сокове, праната, след това го напущат и отиват в горите, дето прекарват известно време. През това време болният е без припадък. След това пак идват и пак настъпва припадък.

Дълбоко дишане.

Всяка вечер измиване на слабините с топла вода и търкане. Това измиване обхваща цялата област от диафрагмата до 25 см над колената и да продължи процедурата четири месеца.

За пиене да се употребява топла вода.

Да се употребява растителна храна и без възбудителни ястия. Вечер да яде рано и да приема всяка вечер по една две скилидки чеснов лук.

Измиване на краката всяка вечер с топла вода, преди лягане.

Всеки ден да се разхожда по малко.

Четиридесет дена да му разтриват пъпа под лъжичката, при слънчевия възел, и малко над пъпа. Разтривката да става с дървено масло.

ЖЛЪЧКА.

Когато жлъчката не действа правилно, човек заболява от опасни болести.

Чрез жлъчката човек е свързан със съществата на доброто. Прекъсне ли се тази връзка, жлъчката се пука. Следователно изгубването на доброто в човека и пукването на жлъчката, това са синоними. Казват за някого, че много е жлъчен. За да се намали жлъчността, трябва да се увеличи добротата на човека. Когато жлъчката е в нормално състояние, добротата и любовта се увеличават.

Когато човек се гневи, дразни, възбужда, жлъчката не действа добре и в резултат на това се явяват различни разстройства в организма.

ЖЪЛТЕНИЦА.

Разстройството на черния дроб се познава по пожълтяването на очите. Това показва, че има нещо дисхармонично в чувствата на човека. Ако разстройството на черния дроб е голямо, явява се жълтеница. Това показва, че между Божествените власти и човека има някаква дисхармония. Как се лекува жълтеницата? Чрез възстановяване на хармонията между Божествените власти и човека.

ЗАДРЪСТВАНЕ.

Един наш брат отишъл на гости, дето ял халва с леблебия. Той гълтал цели леблебиите, не ги дъвчел. Като се върнал у дома си, започнал да се присвива от болки в корема... „Помогнете ми, умирам от болки!"

Как да му се помогне? Първо трябва да му се даде рициново масло, но докато подейства то, нужни са два часа. Затова първо направихме клизма, а после рициново масло за пречистване. Докато се успокои, той окряка света. Това се отнася до физическия свят.

Този закон е верен и за духовния свят. Ако внесеш в ума си една отрицателна мисъл, в сърцето си отрицателно чувство, ти ще предизвикаш в себе си дисхармония.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

×
×
  • Създай нов...