Jump to content

Малария / Малокръвие / Меланхолия / Менингит


Recommended Posts

МАЛАРИЯ.

Един негов приятел страда от малария и ще отиде да му помогне... Ще занесе лука на приятеля и ще го посъветва да го счука малко и да го тури на стъпалата си. По този начин приятелят му ще оздравее от маларията.

МАЛОКРЪВИЕ.

Който не може да използва светлината правилно, той започва да боледува и търси лекари да му помогнат. Като го видят, лекарите ще му кажат, че е малокръвен. Според съвременните учени малокръвието се дължи на намаляване на червените кръвни телца в кръвта. За да се справи с малокръвието, човек трябва да употребява такива храни, които да увеличават числото на червените кръвни телца.

Колкото по-голям е броят на червените кръвни телца, толкова повече жизнена енергия има човек.

Коя е причината за малокръвието на човека от гледището на астрологията? Когато разглеждат жизнения проблем, астролозите казват, че физическата сила на мъжа е в зависимост от Слънцето. Ако Слънцето получава лош аспект от Сатурна, жизнената сила на мъжа е слаба, вследствие на което може да бъде малокръвен... Ако Луната се намира в дисхармоничен аспект с Марс или Сатурн, жената може да бъде анемична.

Черешата се препоръчва против малокръвие и неврастения. При това черешите трябва да бъдат от дърво, садено и поливано с Любов.

Малокръвен съм. Яж краставици.

МЕЛАНХОЛИЯ.

Ако си меланхоличен, ще знаеш, че Правдата отсъства от сърцето ти.

Друг ден сте меланхолични. Това е излишна енергия. Вземете мотиката, излезте вън от града и започнете да копаете. След половин час най-много меланхолията ще изчезне... Това е излишна енергия, която трябва да изпратите в земята... Някои може да секат дърва, а не само да копаят, но все-таки физическа работа се изисква.

МЕНИНГИТ.

Квасът действа магнетично, затова го препоръчвам не само при обикновено главоболие, но и при менингит. Когато някое дете заболее от менингит, обръснете добре главата му, пригответе пресен квас и го поставете на горната част на главата и на слепите очи. Като турите няколко пъти наред квас на главата, детето ще оздравее... Мястото намажете с малко зехтин и отгоре турете кваса.

Този квас ще отнеме огъня, температурата ще се регулира. След няколко употреби квасът се сменя с нов.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

×
×
  • Създай нов...