Jump to content

Recommended Posts

НОКТИ.

Следете какви промени стават с ноктите ви. По състоянието на ноктите може да се определи какви болести ви очакват даже след 20 години.

Някои хора чоплят, гризат ноктите си. Това говори за някакви скрити престъпления или недъзи у тях.

Събирайте и ноктите си и ги изгаряйте на планината, заедно с космите.

НОС.

Като ви боли носът, хванете го леко с палеца от двете страни и го масажирайте. Правете леки масажи на носа си с всичките пръсти, да му предадете част от техния магнетизъм.

Боли ви носът ще изучавате интелигентността си.

Нос вътрешно възпаление.

Да вземе малко от дребната лайкучка и като я свари, да смръква от отварата и да измива носът отвътре. Това да се прави десет дни наред сутрин и вечер. След това десет дни почивка, после да се редуват процедурите и почивките, докато премине. Едновременно лайкучката може да се употребява и вътрешно, като всяка сутрин се пие топла отвара по една малка чашка и без захар. Това също се прави десет дни и се редува с десет дни почивка пак докато премине.

ОБВИВКИ.

Физическото тяло се състои от три обвивки. Едната от тях е етерна, която излиза вън от физическото тяло на един-два сантиметра. През нея минават физическите сили: електричеството и магнетизмът. Както обличаме физическото си тяло с дебели или тънки дрехи, за да го предпазим от студ и горещина, така и етерната обвивка е здравна дреха на физическото тяло, която го предпазва от външни влияния. Етерната обвивка е свързана с друга, наречена астрална, която управлява страстите. Тя предпазва човека например от гнева, от желанието му да отмъщава и др. Астралната обвивка е свързана с астралния свят.

Един ден, когато хората развият шестото чувство в себе си, те ще видят, че около тялото на човека има една обвивка. Докато тази обвивка съществува, и човек е здрав, защото тя регулира топлината на неговия организъм. Някога, под влиянието на лошия живот, тази магнетична обвивка около тялото на човека се разкъсва и външните влияния проникват в него, като създават ред болести. Тази магнетична дреха обвива стомаха, дробовете, всички вътрешни органи в тялото на човека, а специално и клетките му.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

×
×
  • Създай нов...