Jump to content

Recommended Posts

РАК.

Тази болест се появява при дисхармония между главния мозък и симпатичната нервна система. Тогава някои клетки на тялото се индивидуализират и започват да се размножават по свой почин, а не според нуждите на целия организъм. Така се появяват тъй наречените ракови образувания. За болестта трябва да се употребят следните средства.

Слънчеви бани.

Виолетовият цвят действа лечебно при рака. Ето защо човек трябва да има виолетови предмети в стаята си. Може да носи виолетов шал, виолетови кърпи и други виолетови предмети. Може да има виолетови украшения, виолетови завеси в стаята си.

Всеки ден мислено ще облива тялото си с душ от виолетова светлина.

Всеки ден да се употребява суров лук. Който го яде, не го хваща рак, а ако е заболял, излекува се.

Възстановяване хармонията между главния мозък и симпатичната нервна система. Главният начин за отстраняване дисхармонията между ума и сърцето или между главния мозък и симпатичната нервна система е Любовта към Бога, Любов към всички, вяра, надежда, прави мисли, чувства и постъпки. В болния трябва да стане пълен вътрешен преврат, да стане друг човек, да тръгне по друго направление, да тръгне към Бога. Тогава може да се излекува.

Често хората заболяват от рак по причина от голямата им алчност към пари и забогатяване. Виждате болестта рак в стомаха на човека и ракът започва да го яде и го изяда. Ако не искаш да те ядат, тогава ще туриш една огнена стена, ще прекараш силни токове и ще имаш силен мозък, пълна батерия. Ще пратиш на болното място това електричество и ще започнеш да обстрелваш. Неприятелите ще си идат с артилерията.

РАМО.

Заболи те рамото, ще опиташ любовта си. Рамото ти казва: „Много работа съм привършил, но ти никога не си ме погледнал и помилвал." Ти ще помилваш и погледнеш рамото.

РАНИ.

Ако искате раната ви лесно да оздравее, оставете я на действието на Природата. Тя има грижа за всички нарушения на нейните закони. Тя е в състояние сама да коригира всичко... Тъй щото, видите ли някаква рана в себе си, погледнете я, превържете я и си кажете: „Ще оздравее." Щом я оставите спокойно да зараства, раничката ще се покрие с коричка, която, без да я чоплите, сама ще падне.

Христос казва: Когато имаш някаква рана, ще хвърлиш горната и долната й превръзка и ще я изложиш на Слънце... Когато няма Слънце, ще се лекуваш в стаята си, ще превържеш раната си със зехтин или с лук.

Ако раните ви заздравяват лесно, това показва, че мислите и чувствата ви са добри. При това положение вие минавате за млад човек. Онзи, на когото раните не заздравяват лесно, е стар. Лекарите ще кажат, че причината на това е нечистата кръв. Ние вадим друго заключение, а именно: старият има нечиста кръв. На младия кръвта е всякога чиста.

Само с масло не се лекуват рани, нещо съществено е нужно за тях. С мазане само работа не се върши.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

×
×
  • Създай нов...