Jump to content

Умиране / Умора / Уроки / Уста / Ухапване от змия


Recommended Posts

УМИРАНЕ.

На всеки човек е определено да живее 120 години.

Че умираш по-рано, това значи, че си бързал. Ти си болен, бъди спокоен. Защо? За да живееш.

Ти си се разболял по единствената причина, че си прекъснал първоначалната хармония със своите приятели. Ако имаш четирима души приятели да те обичат, ти няма да умреш. Сега хората умират по единствената причина, че няма кой да ги обича или те са изгубили вяра в хората.

УМОРА.

Пирамидалните клетчици образуват най-горното наслояване на мозъка... Когато всички тия пирамидални клетки са хармонично свързани и действат хармонично, то умът, чувствата и волята действат хармонично. Но при умора или усилена дейност, нехигиенична храна или нередовен живот, който често става причина за натрупване на тъй наречената млечна киселина, която от своя страна започва да парализира и да осакатява дейността на тия клетки, забелязва се да се свиват крайнините им и да се образуват междини. В такова състояние на човека често му се спи, усеща неохота за работа, има неразположение на духа, енервира се и други такива прояви показва.

УРОКИ.

Има баби, които знаят да лекуват урочасали хора по много прост начин. Те взимат едно здраво яйце, чукнат го в челото на бивола или на урочасалия човек и той в скоро време се окопитва. Яйцето лекува, като поглъща излишната енергия, която се е натрупала в организма на човека, и по този начин той се освобождава от своето болезнено състояние... Всяка баба не може да лекува; само тази баба лекува, която е добър проводник на това електричество. Значи нейният организъм трябва да издържа на влиянията, които се отделят от болния.

УСТА.

Ако устата е добре оформена, човек е запазен от болести.

Който служи на любовта, устата му ще бъде здрава.

Ако в устата си има някакъв дефект, в любовта му липсва нещо.

Ако го боли устата, ще вземе три капки от Любовта, и болката му ще мине.

В стомаха на много хора остават излишни вещества, които се разлагат, вследствие на което устата на такива хора миришат неприятно. Обаче човек, със силата на своята мисъл, може да изхвърли всички тия нечистотии навън.

Устата ви трябва да бъде винаги пречистена, а не да мирише. Ако някому мирише устата, да каже: В името на Божията Любов, в името на Божията Мъдрост, това което мирише в мене, да изчезне. Чрез внушение ще заповядаш на устата си да не мирише, и в един ден миризмата ще изчезне.

Ако болката е в устата ти, ще изучаваш Любовта.

Боли ме устата, ранички имам вътре. Престани да говориш криви, изопачени работи, и раничките ще минат.

Ако устата ти е крива, Бог ще изпрати една болест на устата, за да я изправи.

Работи за оформяването на устата си, за да засилиш здравето си.

Задачата на устата е да възпитава черния дроб. Не може ли да го възпита, човек е изложен на различни болести.

УХАПВАНЕ ОТ ЗМИЯ.

Представете си, че някой човек е ухапан от змия. Какво трябва да направите? Ако тръгнете да търсите лекар, отровата ще се разпространи в кръвта, след което ухапаният мъчно ще се спаси. Как ще му помогнете тогава? Който има здрави зъби, веднага трябва да изсмучи отровата и бързо да я изплюе.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

×
×
  • Създай нов...