Jump to content

Изказване за беседите от Аржентина


Recommended Posts

ИЗКАЗВАНЕ ЗА БЕСЕДИТЕ ОТ АРЖЕНТИНА

... Действително е, че учението на Учителя премина малките български граници и се разля като водите на океана и като светлината на Слънцето по цялото земно кълбо. Не закъсняхме и ние да го подкрепим и разпространим тук, в Аржентина. Откак проникна в нас тази светлина, има много тукашни братя и сестри, които изявиха желание да се превеждат и четат тези тъй ценни беседи от Учителя публично в салона. Доста беседи са преведени от български и от италиански на испански и се четат и печатат. Освен това те са изпратени да се четат и печатат вън от аржентинските граници - в Чили, Перу, Уругвай, Парагвай, Мексико и др.

Вие не можете да си представите с каква любов се посрещат те, как редакторите на нашите вестници и списания ни искат материали, защото получават писма от читателите си, които молят да се печатат материали от Учителя. Също така се пеят всички песни на Бялото Братство на български.

И тъй, братята от ден на ден се свързват с братската любов и разрушават преградите между народите. Тукашните братя и сестри чувствуват че са едно с вас и желаят скорошното реализиране на всемирното общонародно братство, в което ще се почувствуват всички като деца на един и същ Баща - Любовта. Всичко тук отива във възходяща степен и в скоро време Учителят ще стане известен на цялата аржентинска преса и на целия народ.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...