Jump to content

Писмо от Лион, Франция


Recommended Posts

ПИСМО ОТ ЛИОН, ФРАНЦИЯ

„Днес ние живеем с чувството, че сме намерили най-сетне, след дълги години, нашите истински братя, с които сме свързани неразделно. Навсякъде във Франция се образуват малки духовни ядра, жадни за любов и истина, които непрестанно с удвоени сили работят, за да се преобразят чрез любовта, тъй както Христос ни е учил и да се приближат до това живо огнище - Братството в България. Нас ни обзема едно голямо и свято чувство при мисълта за годините, през които се е разраствало това чудесно огнище на духовен живот, благодарение на вярата и духовното издигане на всички ония, които са се приближили до Учителя и са почувствували значението на голямото дело, което излъчва Божествената Любов в света.

Ние не знаем как да изразим нашата признателност към всички онези братя българи, които още не сме видели с очите си, освен няколко, но които ние чувствуваме тъй близко до нас, в нашите сърца, като че те са наши близки роднини - от едно и също духовно семейство.

В нашата признателност към вас има толкова любов, която ний отправяме към Учителя и която ние бихме желали вие да му я предадете, заедно с нашия най-скромен и най-предан израз на добра воля. Кажете му, че ние работим усърдно, с всички сили, да станем благородни и съвършени, за да можем да вземем дейно участие в голямото Божие Дело на земята. Ние знаем, че само Божествената Любов може да преобрази нашия живот и само живият пример на доброто може да преобрази братята около нас”.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...